Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. CareBag (1)
  2. Essentials (1)

Toebehoren

Voor urinalen

Wanneer u gebruik maakt van een urinaal of een ondersteek dan heeft u ook reinigingenmateriaal en een houder voor aan het bed nodig. Maar hier uw keuze.

2 Producten
Terug naar boven

Toebehoren voor urinalen

Urinalen zijn handige hulpmiddelen wanneer u bedlegerig bent of 's nachts naar het toilet moet en dat niet meer zo gemakkelijk kunt. Urinalen zijn er voor zowel mannen als vrouwen. De urinalen voor vrouwen zijn zowel liggend als zittend te gebruiken. Wanneer u een urinaal gebruikt is reiniging natuurlijk heel belangrijk. Ook bevestiging aan het bed zodat u er gemakkelijk bij kunt is handig. Bij Leef.nl bieden wij u ook voor de ondersteek en de toiletstoel speciale inlegzakken die reiniging heel eenvoudig maakt.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen