Transferhulpen

Van glijzeil tot rolstoelhelling

Hier vindt u een uitgebreid assortiment producten die helpen bij het verplaatsen van mensen en bijvoorbeeld scootmobiel en rolstoel.

1 product
Terug naar boven

Transferhulpen

Wanneer u zich niet goed kunt bewegen, en altijd maar hulp moet vragen, is het goed om te weten dat er veel producten zijn die helpen uw zelfstandigheid te behouden. Erg handig om te hebben zijn de roll on platen waarmee u gemakkelijk over een drempel kunt rijden met rollator, rolstoel of scootmobiel. Ook zijn er speciale inschuifbare hellingen om een auto in te komen met een rolstoel. Komt iemand moeilijk uit bed of gaat draaien in bed moeizaam dan is een glijzeil een goed hulpmiddel. Bekijk op Leef.nl welke producten er nog meer zijn om bewegen en verplaatsen zo lang mogelijk zelf te blijven doen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen