Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (2)
  2. Vitility (1)

Winter

Voorkom vallen

In de winter vallen er veel mensen dan normaal. Gladheid kan daarom een reden zijn dat mensen niet meer de deur uit durven gaan. Deze hulpmiddelen helpen op de been te blijven.

Welkom op de winterafdeling
Gebruik het menu
Winter

3 Producten
Terug naar boven

Hulpmiddelen in de winter

De winter is voor de meeste oudere mensen een ware beproeving. Ze vrezen de sneeuwval en gladheid omdat dit de kans op vallen veel groter maakt. Sommige mensen durven daarom niet buiten te komen zodra het begint te vriezen. Niet nodig, want er zijn hulpmiddelen die lopen in sneeuw en op een mogelijk gladde ondergrond veiliger maken. Zorg dat u voor het seizoen begint snowsteps of anti-slip bescherming voor uw schoenen in huis hebt. Gebruikt u een wandelstok? Schaf dan een ice-pick aan die onder de stok gezet kan worden. De scherpe pinnen vinden houvast in de gladheid.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 400 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen