Bijtreflex

Bescherming

Bestek van kunststof dat de tanden en lippen ontziet. De Able 2 lepels voor bijtreflex zijn ook sterk genoeg voor mensen met een sterke bijtreflex.

Er zijn geen producten gevonden.

Bescherming bjj bijtreflex

Voor personen met een erg sterke bijtreflex kan gewoon bestek gevaarlijk zijn. Het risico bestaat dat het de tanden en de lippen beschadigd en ook kapot gaat. Speciaal voor personen met bijtreflexen is er speciaal bestek. Bestek met een speciaal plastisol laag om de lepels die tanden en lippen beschermt. Ook is er bestek met zachte handvaten die een goede houvast hebben. U kunt ook kiezen voor stevig nylon bestek dat vriendelijk is voor lippen en tanden en sterk genoeg voor mensen met zeer sterke bijtreflexen. Dit nylon eetgerei kan op maat worden geknipt en is bij beschadiging glad te vijlen met een nagelvijltje. Kan worden gesteriliseerd en in de vaatwasser tot 80°C.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen