Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Service Apotheek (1)

Bloeddrukmeters

Zelf uw bloeddruk meten

Vaak is de bloeddruk hoger wanneer een arts of verpleegkundige deze opmeet. Spanning kan voor een "witte jassen bloeddruk" zorgen. Hier hebt u geen last van wanneer u zelf thuis uw bloeddruk meet. Ook kunt u zo in de gaten houden of uw bloeddrukverlagers aanslaan.

1 product
Terug naar boven

Zelf uw bloeddruk meten

Het kan prettig zijn zelf uw bloeddruk te weten. Bijvoorbeeld wanneer u bloeddrukverlagers gebruikt of wanneer u bij de arts altijd zo zenuwachtig bent dat de bloeddruk veel te hoog is. Er zijn verschillende soorten bloeddrukmeters. De gewone bovenarm bloeddrukmeter en de polsbloeddrukmeter. Bij een polsbloeddrukmeter is zeer belangrijk dat de meting juist wordt uitgevoerd. De arm moet ter hoogte van het hart te worden gehouden, anders zal de meter géén juiste bloeddruk tonen. Daarnaast moet u de arm goed stil houden, omdat een polsbloeddrukmeter zeer gevoelig is voor bewegingen. Vindt u dit lastig dan kunt u beter kiezen voor een bovenarmbloeddrukmeter. Raadpleeg bij onverwachte of wisselende resultaten altijd een arts.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen