Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Service Apotheek (1)

Bovenarmbloeddrukmeter

Zelf uw bloeddruk meten

Bij het meten van de bloeddruk is het belangrijk dat er op harthoogte wordt gemeten en dat er tijdens de meting niet wordt bewogen. Dit gaat heel gemakkelijk met een bovenarmmeter.

1 product
Terug naar boven

h2>Zelf uw bloeddruk meten

Soms is het van belang dat u zelf uw bloeddruk kan meten. Bijvoorbeeld wanneer u bloeddrukverlagers moet gebruiken of wanneer u bij meting bij de arts altijd zo zenuwachtig bent dat de bloeddruk snel te hoog is. Er zijn twee soorten bloeddrukmeters verkrijgbaar. De bekende bovenarm bloeddrukmeter en de polsbloeddrukmeter. Bij een polsbloeddrukmeter is altijd van groot belang dat de meting juist wordt uitgevoerd. De arm moet altijd ter hoogte van het hart te worden gehouden om een juiste juiste bloeddruk  te krijgen. Daarnaast de arm heel stil worden gehouden, omdat een polsbloeddrukmeter zeer gevoelig is voor bewegingen. Vindt u dit vervelend, neem dan een bovenarmbloeddrukmeter. Raadpleeg bij onverwachte of wisselende resultaten altijd een arts.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken. </pTrustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen