Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Medisana (1)
  2. Romed (1)

Polsbloeddrukmeter

Zelf uw bloeddruk meten

Bij goed gebruik zijn polsbloeddrukmeters betrouwbaar. Een juiste uitvoering van de meting is wel zeer belangrijk. De pols moet op harthoogte worden gehouden en de arm moet goed stil worden gehouden.

2 Producten
Terug naar boven

Zelf uw bloeddruk meten

In bepaalde gevallen is het goed dat u zelf uw bloeddruk kunt meten. Bijvoorbeeld wanneer uw arts bloeddrukverlagers heeft voorgeschreven of wanneer u bij de arts altijd zo zenuwachtig bent dat de bloeddruk veel te hoog is. Er zijn twee soorten bloeddrukmeters. De gewone bovenarm bloeddrukmeter en de polsbloeddrukmeter. Bij een polsbloeddrukmeter is van belang dat de meting goed wordt uitgevoerd. De arm moet bijvoorbeeld altijd ter hoogte van het hart worden gehouden, anders zal de meter géén juiste bloeddruk tonen. Daarnaast moet u de arm heel stil houden, omdat een polsbloeddrukmeter erg gevoelig is voor bewegingen. Vindt u dit moeilijk of gaat dit lastig dan kunt u beter kiezen voor een bovenarmbloeddrukmeter. Raadpleeg bij onverwachte of wisselende resultaten altijd een arts.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken. </Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen