Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. SolvaCare (3)
  2. Thuasne (7)
  3. Veinax (1)

Compressiekousen

Voor vermoeide benen, spataderen en gezwollen enkels

Compressiekousen zijn voorzien van een drukprofiel. De druk van de kous op het been is hoger bij de enkel en neemt af in de richting van het bovenbeen. Deze degressieve compressie zorgt voor een verbetering van terugstroom van bloed en vocht door het been. Zwellingen in voeten en enkels nemen af en/of worden voorkomen. 

11 Producten


  1. 1
  2. 2

Tegendruk

Hoe werken compressiekousen? Compressiekousen voeren druk uit op de beenspieren, te beginnen met de hoogste compressie bij de enkels. Van daaruit wordt de druk geleidelijk wat minder, tot de druk uiteindelijk de minste compressie uitvoert op het bovenbeen. Deze degressieve compressie zorgt ervoor dat de afvoer van bloed en vocht wordt verbetert. Zwellingen in de voeten en enkels worden op die manier voorkomen en/of verminderen. Er zijn compressie kousen voor het hele been, zoals hierboven beschreven en voor delen van het been, zoals de kniekous. Deze compressiekousen zien en voelen als een dikke panty en zien er mooi uit om te dragen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen