Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Able2 (3)
 2. Blockland (1)
 3. Dosett (2)
 4. Gloup (2)
 5. Romed (1)
 6. Service Apotheek (4)
 7. Spruyt Hillen (6)
 8. Vitility (2)

Geneesmiddelgebruik

Goed uw medicijnen innemen

In ons assortiment vindt u verschillende hulpmiddelen die u helpen om uw medicijnen goed te gebruiken. Denk aan een medicijndoos, oogdruppelhulp, tabletsplitter of een tube-uitknijper.

20 Producten


 1. 1
 2. 2
 3. 3

Geneesmiddelen goed innemen

Wanneer u iedere dag weer, veel geneesmiddelen moet innemen is dat niet eenvoudig. Soms veranderen de doosjes, vergeet u een middel, of is het doseerschema heel ingewikkeld. Toch is op de juiste manier innemen heel belangrijk. Alleen dan kan een medicijn zijn werk goed doen. In ons assortiment vindt u handige medicijndoosjes waarin geneesmiddelen per dag en per tijdstip van inname kunnen worden gevuld. Ook een doos met een alarm, zodat u het middel niet vergeet in te nemen is verkrijgbaar. Kijk hier welke mogelijkheden er allemaal zijn. Mocht het niet lukken met een medicijndoos dan kunt u een medicatierol overwegen. Vraag hiervoor informatie aan uw apotheker.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen