Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. Gloup (2)
  3. Romed (1)
  4. Spruyt Hillen (1)
  5. Vitility (2)

Bij tubes & tabletten

Hulpmiddelen voor medicijnen

Met minimale kracht een tube uitknijpen of een tablet uitdrukken kan met een van onze hulpmiddelen. Ook voor het eerlijk verdelen van een tablet in twee of voor het vergruizen daarvan zijn er handige hulpmiddelen. Let op: niet alle tabletten zijn geschikt om te splitten of vergruizen! Kijk dit na in de bijsluiter of vraag het aan uw apotheker.

7 Producten
Terug naar boven

Hulpmiddelen voor geneesmiddelen

Wanneer u geneesmiddelen gebruikt kent u ook het probleem van het laatste beetje uit een een tube knijpen. En het doorbreken van een talet of nog lastiger, een tablet uit de verpakking drukken. Al deze dingen kunnen heel lastig zijn, vooral als u weinig kracht in uw handen heeft of pijnlijke handen. Voor al deze handelingen zijn er heel handige hulpmiddelen verkrijgbaar. Een tubeknijper, ook handig voor tandpasta, een uitdrukapparaatje en een pillensplijter zijn hier een voorbeeld van. Kijk op Leef.nl wat u het handigst vindt.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen