Gloup Original medicatie inname gel

Pillen slikken lastig? Niet met Gloup!

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Gloup Original medicatie inname gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gloup is een universele gel, die speciaal bedoeld is om het (door)slikken van vaste geneesmiddelen - zoals tabletten, pillen, dragees en capsules, maar ook poeders te vergemakkelijken.

Te gebruiken bij

  • Medicatie Inname Problemen of MIP

Productvoordelen

  • De universele gel is glibberig en zorgt ervoor dat u uw geneesmiddelen gemakkelijk inslikt en dat de geneesmiddelen vervolgens snel hun weg vinden via de slokdarm naar de maag
  • Gloup bevochtigt de slijmvliezen in de mond- en keelholte
  • De aardbie/banaansmaak van Gloup overheerst de bijsmaak en nasmaak van de meeste geneesmiddelen
  • Zonder allergenen
  • Gloup is geschikt voor iedere leeftijdsgroep, vanaf twee jaar

Dosering

Voor kinderen onder de zes jaar worden maximaal drie doses per dag aanbevolen.

Gebruiksadvies

Leg de te slikken medicijnen op een geschikte lepel. Knijp vervolgens een kleine hoeveelheid Gloup direct vanuit de tube op de geneesmiddelen. Doorgaans volstaat 5 ml, ofwel een volle theelepel Gloup. Breng het geheel in de mond. Slik alles in één keer door.

Bijwerkingen

Gloup bevat carrageen, een stof die in hoge dosering en bij langdurig gebruik gastro-intestinale klachten kan veroorzaken, in het bijzonder flatulentie en diarree. Wanneer dit optreedt wordt u geadviseerd uw arts of apotheker te raadplegen. Neem in zo'n geval altijd uw tube Gloup mee.

Contra-indicaties

Gloup is niet speciaal ontwikkeld of bestemd voor patiënten met afwijkingen aan de slikorganen. Ook vormt Gloup geen oplossing voor patiënten die zich verslikken bij het innemen van vaste substanties. Gloup is NIET bestemd voor het slikken van geneesmiddelen in vloeibare of dispergeerbare vorm.

Smaak

Aardbei/banaan

Samenstelling

De gel bestaat voor meer dan 99% uit natuurlijke ingrediënten, zoals carrageen, water, maltodextrine, calciumchloride, een natuurlijke kleurstof en een natuurlijke smaakstof, met als hulpstoffen aspartaam, citroenzuur en kaliumsorbaat.

Bevat geen

Gluten, suiker

Inhoud

75/150/500 milliliter

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar in 150 ml of 500 ml.

Voor het slikproces is het meestal niet noodzakelijk om naast Gloup nog water te drinken. In veel gevallen wordt door de fabrikant van het geneesmiddel echter aanbevolen het geneesmiddel met een vol glas water in te nemen. Een dergelijk advies moet in alle gevallen worden opgevolgd, ook wanneer u de geneesmiddelen al heeft doorgeslikt.

Merk

Gloup

Hoe te bewaren

Gloup moet buiten het bereik van kinderen worden bewaard, in de gesloten, originele verpakking bij voorkeur tussen de 2 en 18ºC in de buurt van uw geneesmiddelen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen