Gloup Zero framboos

Gloup is bestemd voor iedereen die moeite heeft met het slikken van pillen en capsules, maar wel zelfstandig kan slikken.

Gloup Zero framboos

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gloup Zero is een slikgel voor  het simpel en soepel (door)slikken van hele pillen en capsules. Vermalen van pillen of openen van een capsule is bij gebruik van Gloup Zero niet nodig. De slikgel bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen gluten, allergenen of gelatine en is suikervrij.

Gloup werkt op drie manieren:
1. De slikgel is dik en soepel en zorgt ervoor dat u uw pillen en capsules gemakkelijk (door)slikt en dat ze vervolgens snel hun weg vinden via de slokdarm naar de maag.
2. Gloup Zero bevochtigt de slijmvliezen in de mond- en keelholte.
3.  De frisse fruitsmaak van Gloup Zero bedekt de vieze smaak van veel geneesmiddelen.

- Een halve eetlepel per keer, ook voor meerdere medicijnen tegelijk.
- Geen vieze bijsmaak meer van uw medicijnen.
- Maakt vermalen van pillen of openen van capsules overbodig!
- Voor iedereen geschikt, vanaf 2 jaar.

Gloup® Zero helpt u bij het slikken van pillen, capsules en tabletten.

Te gebruiken bij

Slikproblemen van medicijnen

Dosering

Logopedisten adviseren om Goup Zero gekoeld te gebruiken, omdat dit de slikreflex versterkt. Leg de medicijnen op een geschikte lepel. Knijp dan een kleine hoeveelheid Gloup Zero direct vanuit de tube op de pillen of capsules. Meestal is 5 ml genoeg, oftewel een halve eetlepel Gloup Zero. Breng alles in de mond en slik in één keer door.

U kunt Gloup gebruiken bij iedere inname van geneesmiddelen. Voor kinderen onder de zes jaar worden maximaal drie doses per dag aanbevolen. Voor een hogere dosering van Gloup raadpleeg de apotheker.

Voor het slikproces is het niet noodzakelijk om naast Gloup nog water te drinken. In veel gevallen wordt door de fabrikant van het geneesmiddel aanbevolen om dit geneesmiddel met een vol glas water in te nemen. Dit is niet van belang voor het slikproces, wel voor de opname in de maag. Zo'n advies moet daarom in alle gevallen worden opgevolgd, zelfs wanneer u de geneesmiddelen al heeft doorgeslikt. Zie in geval van twijfel de bijsluiter van het geneesmiddel voor meer informatie.

Contra-indicaties

Gloup Zero is niet speciaal ontwikkeld of bestemd voor pati├źnten met afwijkingen aan de slikorganen. Ook vormt Gloup Zero geen oplossing voor pati├źnten die zich verslikken bij het innemen van vaste substanties. Gloup Zero is niet bestemd voor het slikken van geneesmiddelen in vloeibare of dispergeerbare vorm. Wanneer u overgevoelig bent voor een of meerdere bestanddelen van Gloup, wordt u geadviseerd voor gebruik uw arts of apotheker te raadplegen. Neem in zo'n geval altijd uw tube Gloup Zero mee.

Smaak

Frambozen

Samenstelling

Aqua, Xylitol, Maltodextrin, Carrageenan, Potassium sorbate, Citric acid, Sodium citrate,  (Natural) colour, (Natural) aroma

Inhoud

75/150/500 milliliter

Meer informatie

Niet geschikt voor kinderen onder 2 jaar of mensen die niet zelfstandig kunnen slikken. Er zijn onvoldoende gegevens bekend om de veiligheid van Gloup bij gebruik tijdens de zwangerschap of tijdens de borstvoeding vast te stellen.

Merk

Gloup

Hoe te bewaren

Op de tube staat aangegeven tot wanneer de slikgel gebruikt kan worden. Na opening van de tube is Gloup nog twee maanden houdbaar. Niet gebruikte Gloup kunt u na de vervaldatum gewoon met het huishoudafval weggooien.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen