Winkelen per

Selectie verfijnen

Bijzonderheden
  1. 4+ vakjes per dag (5)
Merk
  1. Able2 (1)
  2. Blockland (1)
  3. Dosett (2)
  4. Service Apotheek (3)
  5. Spruyt Hillen (4)

Medicijndozen

Altijd goed innemen

Medicijndozen zijn handige hulpmiddelen bij het gebruik van geneesmiddelen om het overzicht te bewaren. Welke doos voor u geschikt is hangt met name af van het aantal innname momenten per dag en de hoeveelheid medicijnen per keer. Bij sommige dozen kunnen de vakjes per dag ook apart worden losgehaalt, anderen hebben een alarm.

11 Producten


  1. 1
  2. 2

Medicijndozen

Voor patiënten met veel medicatie is het prettig om de medicijnen goed te ordenen. Bijvoorbeeld met een eenvoudig weeksysteem, waarbij de medicijnen per dag of dagdeel kunnen worden ingedeeld. Dit kan helpen om de medicijnen op het juiste tijdstip en in de juiste dosering in te nemen. Alleen dan kunnen medicijnen goed hun werk doen. Ook kunnen alle medicijnen veilig mee op reis in een medicijndoos. U kunt ook een medicijnsdoos krijgen met een ingebouwd alarm. Kijk in ons assortiment welke medicijndozen er allemaal zijn. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen