Winkelen per

Selectie verfijnen

Lichaamsdeel
  1. Been (2)
  2. Knie (1)
  3. Voeten (1)
Merk
  1. Able2 (2)
  2. Aquashield (4)

Voor benen

Bescherming van gipsverband tegen water

Een gipsverband om uw been is erg lastig. Gips kan bijvoorbeeld niet tegen water en moet dus beschermd worden wanneer u wilt douchen. Een gipsbescherming is dan erg handig.

6 Producten
Terug naar boven

Hoezen voor gipsverband

Een been in het gips is lastig, niet alleen wanneer u wilt douchen maar ook bijvoorbeeld in de vakantie als iedereen van water geniet. Met een douchehoes voor de benen wordt het mogelijk om te douchen met een (gips)verband om een been. De waterdichte hoezen kunnen gips, bandages, of prothesen om een been beschermen tegen water tijdens het douchen. Verkrijgbaar als gipsbescherming onderbeen, gipsbescherming hele been en gipsbescherming voor de knie. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen