Krukken & Stoelen

Correct en goed zitten

Stimuleer een correcte zithouding met de Backjoy. Makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Daarnaast vindt u in ons asortiment verschillende zitkrukken, met en zonder armsteunen of rugleuning.

Er zijn geen producten gevonden.

Rechtop zitten

Een goede houding op wanneer u zit kan veel klachten voorkomen. De BackJoy Posture+ is een handig zitje dat ondersteunt een correcte en dynamische zithouding. De backJoy biedt comfort waarmee druk en spanning in de rug wordt verlaagd. Het zitje zorgt voor een betere zithouding en voorkomt en verlicht rugpijn door de core-spieren te activeren, de spieren te ondersteunen en het bekken naar voren te kantelen. De zitje is gemakkelijk mee te nemen in de auto, kantoor of in het vliegtuig. Goed schoon te houden en zowel binnen als buiten te gebruiken. Daarnaast vindt u in ons assortiment meerdere krukken en stoelen met en zonder armleuningen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen