Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (3)

Kussens

Voor ondersteuning en houding

Wij hebben een enorm assortiment speciale kussens. Ze bieden ondersteuning op bepaalde plaatsen of zorgen voor een correcte lichaamshouding.

3 Producten
Terug naar boven

Ergonomische kussens

Wie noodgedwongen veel moet zitten, of heel veel last heeft tjdens het zitten of liggen kan gebaat zijn bij een goed ergonomisch kussen. Een kussen dat maximale ondersteuning biedt, bijvoorbeeld voor de rug en hierbij de druk weet te verlagen. Kleine kussen voor onderin de rug of onder het been tijdens het slapen, maar ook kussens die bij langdurig zitten de druk verlagen. Bijvoorbeeld voor in een rolstoel. Ook zijn er kussen die uw houdig tijdens het zitten verbeteren. Alle kussens hebben afneembare hoezen die eenvoudig zijn te reinigen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen