Benen

Kussens voor ondersteuning van de benen

Uw benen omhoog of ondersteunt met een van onze hulpmiddelen. De knie support wordt gebruikt bij heup- en rugklachten. Het gebruik ervan vermindert de druk op heup en rug.

Er zijn geen producten gevonden.

Kussens voor ondersteuning van de benen

Soms is het noodzakelijk wanneer men in bed ligt het been of de knie te ondersteunen om zo druk te verminderen. De kniesupport wordt bijvoorbeeld gebruikt bij heupklachten en rugklachten. Hierdoor wordt de druk verminderd die normaal op rug en heup wordt uitgeoefend tijdens het slapen. Ook kan het nodig zijn het been hoger te neer te leggen in bed of in een speciale kussengoot om het been te fixeren. De speciale Harlay Leg Raiser zorgt voor heel ontspannen benen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen