Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (2)

Hoefijzerkussens

Voedingskussen

Hoefijzerkussens worden voor velerlei toepassingen gebruikt. Bekend is het gebruik tijdens de borstvoeding. Daarom worden ze ook wel voedingskussens genoemd.

2 Producten
Terug naar boven

Hoefijzerkussen of voedingskussen

Een hoefijzervormig kussen is zeer comfortabel met uitstekende ondersteuning voor de schouders en nek. Het kussen is zowel zittend als liggend te gebruiken. Een hoefijzervormig kussen is ook bekend al voedingskussen. Ze zijn ideaal voor moeders om hun baby te voeden. Ze bieden veel ondersteunen zowel tijdens het borst- als het fles voeden. Het kussen kan ook gebruikt worden om de baby in te zetten als het nog net niet goed zitten kan. Kortom een kussen dat zijn nut heeft bewezen en dus heerlijk is in gebruik. Altijd met afwasbare hoes zodat het kussen hygiënisch schoon blijft.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen