Zitkussens

Druk verminderend en corrigerend

Drukverminderende kussens of houdingcorrigerende kussens om op te zitten en ondersteunende kussens om tegenaan te zitten.

Er zijn geen producten gevonden.

Zitkussens

Wanneer iemand veel moet zitten, kan dit heel vervelend gaan voelen. Een speciaal zitkussen dat zorgt voor maximale gewichtsverdeling en luchtcirculatie zodat de huid koel blijft kan dan enorm helpen. Zitkussens die ondersteunen maar ook de houding corrigeren zijn in veel verschillende soorten en ook maten verkrijgbaar. Let op de luchtdoorlaatbaarheid en de drukvermindering wanneer u veel moet zitten, bijvoorbeeld in een rolstoel. Ook het kunnen wassen van de hoes is belangrijk. Kijk in ons assortiment welke kussens er allemaal zijn.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen