Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. Thuasne (1)
  3. Vitility (2)

Nekproblemen

Wanneer u last hebt van uw nek is het fijn uw nek te kunnen ontlasten. Met onze speciale bekers en rietjes hoeft u uw nek niet achterover te buigen bij het drinken. Onze kragen en kussens geven steun.

4 Producten
Terug naar boven

Wat te doen bij een nekblessure

Nekblessures zijn een niet te onderschatten probleem. Wanneer de blessure veroorzaakt is door een plotselinge beweging is het niet ondenkbaar dat u een whiplash heeft. Het is dan heel verstandig uw huisarts of een fysiotherapeut te raadplegen. De fysiotherapeut zal u kunnen behandelen wanneer hij geen ernstige afwijkingen kan ontdekken. Hij zal dan ontspannende massage en mobiliserende technieken toepassen. Belangrijk is ook om de nek te ondersteunen zodat de problemen niet groter worden. Bijvoorbeeld door een kraag of kussen te gebruiken. Met simpele middelen als bekers en rietjes kunt u eenvoudiger eten en drinken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen