Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. Vitility (1)

Bekers

Bij nekblessure

Een beker met een neusuitsparing of een beker met een losse slang maakt zelfstandig drinken mogelijk voor mensen met een beperking van buigen van hoofd of nek.

2 Producten
Terug naar boven

Nekblessures

Een nekblessure kan verschillende oorzaken hebben. Het kan een ongeval zijn, een whiplash of tijdens het sporten optreden. Wanneer in de nek de grens van de bewegingen wordt bereikt of spieren extreem worden belast, kan men geblesseerd raken. Dat kan bijvoorbeeld bij judo of worstelen, maar ook bij sporten waarbij je dat niet zou verwachten, zoals zwemmen. Wanneer de schoolslag wordt gezwommen en de zwemmer kijkt naar voren kijkt, vindt een behoorlijke achteroverbuiging van de nek plaats. Wanneer dat langere tijd wordt gedaan, bijvoorbeeld bij trainingen, kan dat irritatie van de nekgewrichten geven. Ook bij wielrennen zien we gebeuren. Voorovergebogen op de fiets, maar wel vooruitkijken zodat de nek erg naar achteren wordt gebogen. Neem nekblessures altijd heel serieus. Raadpleeg een arts en ontzie de nek door een speciale kraag te gebruiken en bijvoorbeeld een beker waarbij u het hoofd niet hoeft te kantelen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen