Kussens

Bij nekblessures

Deze gezondheidskussens en nekkussens ondersteunen de nek. Speciaal gevormde warmtekussens voor de nek maken het mogelijk deze regio met warmte te behandelen.

Er zijn geen producten gevonden.

Kussens voor nesblessures

Iedereen kent het wel, wakker worden met pijn in het hoofd, de nek of de rug. U slaapt op het verkeerde kussen. Ook wanneer u een nekblessure heeft is een goed kussen heel belangrijk. Een speciaal orthopedisch gezondheidskussen is een goede keuze. Zo'n kussen biedt u optimale ondersteuning voor uw hoofd en nek, het ontspant de spieren en zorgt ervoor dat u lekker kunt slapen. De anatomische vormgeving en het drukverlagende effect, vermindert het snurken. De kussens zijn anti-allergisch, anti-huisstofmijt, hard of zacht, koel of warm.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen