Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (2)

Oefenmaterialen

U kunt de voorgeschreven oefeningen ook thuis uitvoeren met uw eigen hulpmiddelen. Zo kunt u meer trainen om uw herstel te bevorderen.

2 Producten
Terug naar boven

Oefenmaterialen voor spierversterking

Pijnlijke gewrichten kunnen u fors belemmeren in uw dagelijkse activiteiten. Door spieren en gewrichten te trainen blijven deze soepel en kunnen klachten worden voorkomen. Regelmatig oefenen met de juiste oefenmaterialen bevordert de mobiliteit en stimuleert de doorbloeding. In ons assortiment vindt u allerlei oefenmaterialen om het lichaam te trainen, bijvoorbeeld voor de schouders of de handen. Heel prettig is de fietstrainer die onder een bureau of tafel kan worden gebruikt. Ook ballen, handknijpers en armspiertrainers zijn te vinden in ons assortiment.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen