Thermobraces & -kleding

Warm en aangenaam

De Back on Track producten zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat warm en aangenaam aanvoelt maar niet zweet. Door de warmte kan het verlichtend werken bij bepaalde klachten.

Er zijn geen producten gevonden.

Thermokleding

Leef.nl heeft in het assortiment thermokleding van Back on Track. Deze producten zijn van een speciaal materiaal, Welltex, dat warm een aangenaam aanvoelt maar niet zweet. De warme die dit geeft aan het betreffende lichaamsdeel kan verlichtend werken bij bepaalde klachten. De elleboogbeschermer bijvoorbeeld heeft aangetoond goed te werken bij een muisarm en tennisarm. Het Welltex® materiaal heeft een goede invloed op de door ontsteking veroorzaakte pijnklachten. De Back on Track sokken zijn een product wat met grote waardering is ontvangen. Veel mensen hebben problemen met hun voeten, klachten die worden veroorzaakt door ontstekingen, pijn of kou. De sokken zijn goed te combineren met de inlegzolen voor nog beter effect. De thermokleding van Back on Track is ook te gebruiken voor het trainen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen