Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Omron (1)

Oorthermometers

Oorthermometers zijn geschikt voor personen van alle leeftijden. Ook in huisartsenpraktijken worden ze veel gebruikt. Het is een makkelijke, snelle en ook betrouwbare manier van meten van de lichaamstemperatuur.

1 product
Terug naar boven

Thermometers

Als een kind warm aanvoelt, kan het zijn dat hij of zij koorts heeft. Bij een lichaamstemperatuur van 38 graden Celsius of meer spreken we van koorts. Wanneer er een vermoeden is dat uw kind koorts heeft, meet dan altijd de lichaamstemperatuur op. De meest betrouwbare manier is om de temperatuur via de anus op te meten, maar kinderen vinden dit vaak heel vervelend. Voor baby's zijn er fopspeenthermometers verkrijgbaar. Voor kinderen is een oorthermometer een prettig alternatief. Een oorthermometer is overigens prettig voor personen van alle leeftjden. Zorg in ieder geval dat u altijd een thermometer bij de hand heeft. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen