Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Geratherm (1)

Ovulatiethermometers

1 product
Terug naar boven

Ovulatietest

Wanneer u graag zwanger wilt worden en daarom ook graag het goede moment wilt bepalen in uw cyclus, kunt u een ovulatietest gebruiken. Een ovulatietest meet de stijging van het LH-hormoon, dat alleen maar enkele dagen voor de eisprong plaatsvindt in het lichaam aanwezig is. Een ovulatietest maakt het dus mogelijk om precies op het juiste moment seks te hebben, zodat het zaad op tijd bij de eicel kan zijn. Overigens is heel vaak vrijen zinloos, want het duurt gemiddeld 48 uur voordat de zaadvoorraad bij de man weer op peil is.

Ovulatiethermometer

Ook met een ovulatiethermometer kunt u de ovulatie bepalen. Geschikt voor gezinsplanning. Een ovulatiethermometer is eenvoudig afleesbaar en te reinigen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen