Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Idyl (1)

Voorhoofdthermometer

Meten van de lichaamstemperatuur

Uw kind wordt niet wakker door het meten met een voorhoofdthermometer. De Medisana infrarood voorhoofdthermometer kan ook contactloos de temperatuur van bijvoorbeeld de babymelk of het badwater meten. 

1 product
Terug naar boven

Temperatuur meten bij baby's

De lichaamstemperatuur van een kind meten kunt u eenvoudig en snel doen met een voorhoofdsthermometer. Het kind hoeft niet te worden wakker gemaakt, u kunt snel even de temperatuur opnemen zonder het kind te storen. U hoeft de thermometer namelijk niet op het voorhoofd te kouden. U krijgt een snelle en nauwkeurige meting op ongeveer 5 cm afstand. De Medisana thermometer kan daarbij de laatste 30 metingen opslaan zodat u het goed kan bijhouden. Deze themometer is ook te gebruiken om bijvoorbeeld de temperatuur van het badwater te meten of voeding. Nauwkeurig en handig afleesbaar. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen