Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Verminderd gezichtsvermogen

Hulpmiddelen om beter te zien

Voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen zijn er vergrootglazen in allerlei vormen die letters en afbeeldingen vergroten. Handig bijvoorbeeld om prijskaartjes in een winkel mee te kunnen lezen. Voor thuis zijn er ook producten met grotere symbolen zoals speelkaarten of producten met een ingebouwd vergrootglas zoals een nagelknipper of pincet.

1 product
Terug naar boven

Beter zien

Wanneer u niet meer goed kunt zien is dat heel vervelend. Alle dagelijkse bezigheden worden lastiger uit te voeren en veel dingen die u graag deed gaan soms niet meer. Bijvoorbeeld lezen, borduren of breien, maar ook kaarten met vrienden. Veel hulpmiddelen helpen deze problemen op te lossen. Voor slechtzienden zijn er bijvoorbeeld vergrootglazen in allerlei vormen die letters en afbeeldingen vergroten. Ook handig waneer u prijskaartjes in een winkel wilt kunnen lezen. Voor in huis zijn er ook producten met grotere symbolen zoals speelkaarten of producten met een ingebouwd vergrootglas zoals een nagelknipper of pincet.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen