Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Medisana (1)
  2. Microlife (1)

Weegschalen & Vetmeters

Wegen en meten

Gewichtsverlies en gewichtstoename zijn belangrijke zaken om in de gaten te houden. In elk huishouden hoort daarom een betrouwbare weegschaal. Sommige van onze weegschalen meten ook het vetpercentage.

2 Producten
Terug naar boven

Weegschalen en lichaamsvetmeters

Wanneer u gewicht wilt verliezen is het handig regelmatig uw gewicht te controleren. Een weegschaal is dan een uitgelezen instrument hiervoor. U kunt een al toe met een vrij eenvoudige uitvoering, maar er zijn tegenwoordig ook hele geavanceerde weegschalen verkrijgbaar die meer meten dan alleen uw gewicht. Bijvoorbeeld de hoeveelheid vocht die uw lichaam vasthoudt of het percentage vet. Er zijn zelfs weegschalen die draadloos contact maken met uw computer, zodat u uw gewicht optimaal kunt blijven volgen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen