Weegschalen

Van simpel tot geavanceerd

In ons assortiment treft u verschillende soorten weegschalen; met een digitaal afleesvenster, met een ouderwetse look of met geintegreerde lichaamsvetmeter.

Er zijn geen producten gevonden.

Weegschalen

Het wegen van het lichaamsgewicht gebeurt door middel van een weegschaal. Dat is waar de meeste mensen een weegschaal voor kopen. De weegschalen van nu kunnen tegenwoordig echter veel meer dan alleen het gewicht meten. Ze kunnen ook het percentage vet registeren, het vochtpercentage, de spiermassa en de botmassa. U kunt hiermee uw eigen lichaam analyseren en bij het lijnen en/of sporten controleren of inderdaad het vetpercentage daalt en de spiermassa stijgt.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen