Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Testjezelf (4)

Allergie

Het kan prettig zijn om in uw eigen thuissituatie te testen of er stoffen zijn waar u gevoelig voor bent. Bijvoorbeeld gluten.

4 Producten
Terug naar boven

Test uzelf

Het kan prettig zijn om zelf na te gaan of u voor iets allergisch bent. Bijvoorbeeld wanneer u darmklachten heeft die duiden op een intolerantie van gluten. Gluten-Check bijvoorbeeld is een eenvoudige en betrouwbare test om te bepalen of u last heeft van een glutenintolerantie. De glutentest werkt met slechts één druppel bloed. De zekerheid dat u wel of geen coeliakie heeft is meer dan 97%. De test is eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en gemakkelijk thuis uit te voeren. Geeft de test een positief advies, raadpleeg dan wel altijd uw huisarts voor verder advies en eventueel onderzoek.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen