Testjezelf.nu Blaas-Check

Testjezelf Blaas-Check. Blaasontsteking Test - Urine thuistest op urineweginfecties.

 8,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Testjezelf.nu Blaas-Check

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Geschikt voor mannen vrouwen.
3 complete testen per verpakking.

Onafhankelijk onderzoek in een chemisch lab: thuistest op Blaasontsteking zeer betrouwbaar. In een onderzoek door de Consumentenbond blijkt Blaas-Check niet alleen net zo betrouwbaar te zijn als een bepaling door een arts, maar ook nog eens veruit de beste zelftest verkrijgbaar op de markt. De betrouwbaarheid is het hoogst van alle testen en de handleiding het meest duidelijk.

Wanneer u denkt dat u mogelijk een blaasontsteking heeft, kunt u met Blaas-Check uw urine testen (1e screening). U vangt daarvoor wat (ochtend)urine op in een schoon potje en voert de test uit. Voor de juiste uitvoering van de test leest u de bijsluiter van de test.
Blaas-Check toont aan of er leukocyten, nitriet en/of bloed in uw urine aanwezig is. Bij een positief resultaat, dient u contact op te nemen met uw huisarts voor de vervolgstappen. Neem dan de verpakking en bijsluiter van Blaas-Check mee. Uw arts kan dan bij aanhoudende klachten een antibioticum voorschrijven of nader onderzoek instellen. Neem zelf geen beslissingen van medische aard maar doe dat altijd in overleg met uw (huis)arts.

Blaas-Check bevat 3 complete testen en een kleurenschaal waarmee u eenvoudig kunt aflezen of er sprake is van een positieve uitslag. De verpakking kan discreet verzonden worden in een blanco doosje. 

Inhoud

3 stuks

Meer informatie

Wat is blaasontsteking?
Een blaasontsteking is een van de mogelijke urineweginfecties welke kunnen worden onderscheiden. De ontsteking hoeft niet alleen in de blaas te zitten, maar kan ook aanwezig zijn in de urinebuis of in de urineleiders. Bij een onbehandelde blaasontsteking bestaat het gevaar op een ontsteking van de nieren (nierbekkenontsteking). 

Hoe weet ik of ik een blaasontsteking heb?
De meest voorkomende symptomen bij een blaasontsteking zijn: 

  • Pijn bij het plassen.
  • Vaker naar het toilet moeten.
  • Aandrang voelen zonder dat u kunt plassen.
  • Drukkend gevoel in de onderbuik of onderrug.
  • Urine ruikt onaangenaam.
  • Urine ziet er troebel uit.
  • Een enkele keer ziet u ook bloed in de urine.

Merk

Testjezelf

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen