Bloedgroep

Met de Easy Home Test Bloedgroep kunt u zelf testen welke bloedgroep u heeft. U kunt zowel de ABO-groep bepalen als de Rhesusgroep. Niet gebruiken wanneer u hemofilie heeft of bloedverdunners gebruikt.

Er zijn geen producten gevonden.

Welke bloedgroepen zijn er

Ongeveer de helft van de Nederlanders weet niet welke bloedgroep ze hebben. Op zich is het niet nodig de eigen bloedgroep te kennen. In geval van nood kan men heel snel de bloedgroep bepalen. De meeste mensen hebben bloedgroep 0+ de bloedgroep die het minst voorkomt is AB-. Een bloedgroep is erfelijk en wordt door beide ouders overgedragen aan het kind. In geval van een zwangerschap zal men altijd de bloedgroep willen weten, dit om te bepalen of de moeder wellicht Rhesus negatief is. Zij kan dan antistoffen aanmaken tegen de bloedgroep van haar baby wanneer deze niet Rhesus negatief is. Er is een zelftest waarmee je thuis je bloedgroep kunt testen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen