Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Medivere (1)

Cholesterol

Thuistest voor het vaststellen van het cholesterol gehalte in het bloed. Het resultaat wordt in een laboratorium vastgesteld.

1 product
Terug naar boven

Meting van cholesterol

Vrijwel iedereen weet wel dat een te hoog cholesterolgehalte in het bloed gevaarlijk is voor het hart. Maar eigenlijk weet niemand wat zijn cholesterolgehalte precies is. Je voelt er immers niets van als hij te hoog is. Gezond eten is erg belangrijk, maar pas echt zekerheid heeft u na een bloedtest. Wanneer u daarvoor niet naar een arts wilt gaan kunt u dit ook zelf doen in uw eigen omgeving. Vervolgens wordt het bloed dan opgestuurd en gecontroleerd in een laboratorium. Hiervoor is een retour envelop bijgesloten. Het pakket bevat alle benodigdheden, geheel steriel verpakt en met een goede gebruiksaanwijzing.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen