Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Testjezelf (1)

Menopauze

Wilt u weten of u al bent begonnen aan de overgangsjaren of menopauze? Meno-check is een snelle, gemakkelijke en 99% betrouwbare test. De test is zeer gevoelig waardoor ook de periode voorafgaande aan de menopauze (de pre-menopauze) getest kan worden.

1 product
Terug naar boven

Overgang of menopauze vaststellen

De overgang heeft grote invloed op het leven van vrouwen. Het is daarom erg prettig wanneer vrouwen weten wanneer er sprake is van verandering in de hormoonhuishouding. Dit is bijvoorbeeld van belang voor het voorkomen van botontkalking (osteoporose) ook een verhoogt cholesterol en een verhoogde bloeddruk komen voor in deze periode. Het is daarom van belang om deze periode vroegtijdig vast te stellen zodat men maatregelen kan treffen en voorbereid is op deze periode. De test is simpel uit te voeren door middel van urine. U vindt alle benodigdheden in de test.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen