Clearblue Digital Ovulatietest Met Dubbele Hormoonindicator

Clearblue Digital Ovulatietest Met Dubbele Hormoonindicator is de enige test die tijdens elke cyclus meestal vier vruchtbare dagen vaststelt.

 30,37
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Clearblue Digital Ovulatietest Met Dubbele Hormoonindicator

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

In elke cyclus zijn er slechts enkele dagen waarop een vrouw vruchtbaar is. Als je dus zwanger probeert te worden, is het erg belangrijk dat je op deze dagen seks hebt. De Clearblue Digital Ovulatietest met dubbele hormoonindicator spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op die de dagen identificeren met hoge EN piekvruchtbaarheid, zodat je kunt plannen en meer kans hebt om zwanger te worden.

Te gebruiken bij

 • Ovulatietest

Productvoordelen

 • Identificeert meestal vier vruchtbare dagen
  Door meer vruchtbare dagen te identificeren vóór de ovulatie dan welke andere ovulatietest ook, heb je een grotere kans om zwanger te worden en kun je vooruit plannen om fijne momenten met je partner te beleven.
 • Spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op
  Het is de enige ovulatietest die niet alleen luteïniserend hormoon, maar ook oestrogeen nauwkeurig opspoort om een langere vruchtbaarheidsperiode te bepalen.
 • Slimme technologie en duidelijke digitale resultaten
  Dankzij het unieke algoritme past de test zich aan je persoonlijke hormonenprofiel aan, zodat je je vruchtbare dagen niet mist. Het duidelijke digitale scherm geeft je een lachend Clearblue-gezichtje wanneer je beste dagen om zwanger te worden, zijn gevonden, zodat je weet dat je lichaam klaar is.
 • Ruim 99% nauwkeurig
  Meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van de LH-toename.
 • Het enige merk met een herbruikbare lezer
  Als je nog ovulatieteststaafjes overhebt na het detecteren van je eerste LH-toename, kun je deze met dezelfde testhouder gebruiken om je vruchtbare dagen voor de volgende cyclus te identificeren, als je nog niet zwanger bent.


Inhoud

10 stuks

Meer informatie

Lees altijd de instructies op de verpakking en op de bijsluiter voordat je de test gebruikt.

Merk

Clearblue

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen