Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Canesten (1)
  2. Soapoli (3)

SOA

Wanneer u wilt weten of u een soa hebt, kunt u een afspraak maken met de huisarts voor een soa-test. U kunt ook gebruik maken van een soa-test die u thuis kunt doen.

4 Producten
Terug naar boven

Wat is syfilis

De sexueel overdraagbare aandoening syfilis begint met een infectie van de penis, de vagina, de anus en soms ook van de mond. Soms is er sprake van vlekjes op de huid, opgezette lymfeklieren, een grieperig gevoel. Ook haaruitval en oogklachten komen voor. Wanneer u niet behandelt wordt voor deze aandoening verspreidt de bacterie die syfilis veroorzaakt zich in het lichaam via het bloed, waardoor organen geïnfecteerd en beschadigd kunnen raken. Syfilis kan worden aangetoond met bloedonderzoek of een uitstrijkje en behandeld met antibiotica. Er is een zelftest verkrijgbaar waarmee u thuis kunt testen op syfilis.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen