Soapoli-online chlamydia en gonorroe soa test

Thuistest voor chlamydia en gonorroe voor vrouwen

 50,00
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Soapoli-online chlamydia en gonorroe soa test

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Als je een chlamydia en gonorroe test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Met dit professionele zelftestpakket van Soapoli-online kun je op eenvoudige wijze zelf een fname doen van de keel, vagina of anus en op chlamydia en gonorroe laten testen.

Je afgenomen materiaal stuur je zelf (gratis) naar het laboratorium. Daar wordt jouw afname op chlamydia en gonorroe onderzocht in het iso gecertificeerde laboratorium van Dr. Stein in Maastricht, hierdoor is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de uitslag gegarandeerd. Lees meer over de testmethoden in betrouwbaarheid van Soapoli-online.

Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. Je uitslag kun je inzien via het uitslagenportaal. Meld je test aan, dan ontvang je ene mail zodra je uitslag bekend is.

In het geval je positief test op chlamydia:

Is je uitslag positief? Via Soapoli-online kun je een soa behandeling regelen.

Bij vrouwen kan de chlamydia bacterie naast de vagina ook anaal zitten (ook zonder dat er anale seks is geweest). We adviseren daarom eerst anaal chlamydia te testen voordat je een vaginale behandeling aanvraagt.
Zo kunnen we meteen de werkzaamste kuur voorschrijven en voorkomen we dat je in korte tijd veel antibiotica inneemt wat gezondheidsrisico's met zich meebrengt. 
Daarbij kan je je partner besmetten en zelf ook opnieuw vaginaal besmet raken. 

Te gebruiken bij

Verdenking op soa

Merk

Soapoli

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen