Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Clearblue (2)
  2. Healthypharm (1)
  3. Predictor (2)
  4. Sandoz (1)
  5. Test-point (1)

Zwangerschap

Of u zwanger bent wilt u het liefst zo snel mogelijk weten. Naast de gewone zwangerschapstests zijn er dan ook test die in een zeer vroeg stadium zwangerschap vaststellen.

7 Producten



Betrouwbare testen

U wilt zo snel mogelijk weten of u zwanger bent. Dat kunt u zelf vaststellen door middel van een zwangerschapstest. Er zijn er die dit al in een heel vroeg stadium kunnen doen. U kunt een zwangerschapstest doen vanaf de eerste dag nadat de menstruatie normaal gesproken had moeten beginnen. Dan is het HCG-gehalte al zodanig dat dit kan worden aangetoond met een normale test. Meestal heeft een test voor dit moment niet veel zin. Wanneer u een onregelmatige menstruatiecyclus hebt, kunt u het beste de langst mogelijke cyclus als leidraad nemen. Er zijn ook zwangerschapstesten die eerder kunnen testen of u zwanger bent. Dit komt omdat deze testen lagere waardes HCG kunnen meten in uw urine.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.



Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen