Huntington Beach Sunfoam SPF30

Huntington Beach Sunfoam SPF30 is een ultra zachte sunfoam met hoge bescherming.

 22,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Huntington Beach Sunfoam SPF30

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Huntington Beach biedt een optimale UVB en UVA bescherming en is waterresistent. Huntington Beach sunfoam is met internationale patenten beschermd en ontwikkeld volgens de meest recente Colipa normen voor zonnebrandproducten. Ook is de foam waterresistent. Uniek is dat Huntington Beach foam de maximale UVA bescherming van 5 sterren heeft, conform het Boots rating system.

Productvoordelen

  • Ultra zachte foam met een aangename geur, niet vet en niet plakkerig. Zand blijft dus niet kleven.
  • Zeer gemakkelijk aan te brengen
  • Hoge UVB bescherming en optimale UVA bescherming
  • Waterresistent
  • Gebruiksvriendelijke up-side-down fles
  • Vrij van drijfgas en zuinig in gebruik: 99,999% van de inhoud te gebruiken door speciale techniek
  • Geschikt voor het hele gezin

Gebruiksadvies

Schudden voor gebruik. Breng de foam aan op een schone, droge huid en dit 15 minuten voordat u de zon in gaat of gaat zwemmen. Breng voldoende foam aan, met name op de gevoelige plekken zoals neus, oren, hoofd, schouders, borst en voeten. Breng opnieuw aan na het zwemmen, overmatige transpiratie en na het afdrogen. Breng niet aan op een beschadigde en/of verbrande huid.

Inhoud

150 milliliter

Verpakkingsvorm

Spuitbus

Meer informatie

Geniet van de zon op een verantwoorde manier. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon tussen 11 ‘s morgens en 3 ‘s middags. Ga niet langer in de zon dan uw huidtype aan kan. Houd hierbij ook rekening met de sterkte van de zon en de geografische plek waar u zich bevindt. Baby’s en jonge kinderen niet aan direct zonlicht blootstellen. Indien u al verbrand bent gelieve uit de zon te blijven.

Merk

Huntington Beach

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen