Hydranome Waterfles

Hydranome waterfles 610 ml - Een gezonde hydratatie

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Hydranome Waterfles

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

U wilt meer water drinken? De Hydranome fles en App helpen u hierbij. Water is essentieel voor alle lichaamsfuncties en is uitermate belangrijk bij het constant houden van uw lichaamstemperatuur. Heeft u dorst? Drink geen suikerhoudende dranken zoals frisdrank en vruchtensap. Zij zijn een belangrijke oorzaak overgewicht en diabetes II.
Voor een gezonde hydratatie is het van belang dat u weet hoeveel water u zou moeten drinken. De aanbeveling van de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA): 1,6 liter voor vrouwen en 2.0 liter voor mannen*.

*) http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/1459 

4 flessen per dag
Het advies van de EFSA is op een zeer innovatieve en gebruiksvriendelijke manier in de fles ingebouwd. De fles heeft twee volumestrepen: één voor vrouwen (400 ml) en één voor mannen (500 ml). Vul de fles tot uw niveau en draai de schijf op de dop zodat u één gevulde stip ziet.
Elke keer dat u uw fles vult, draait u de schijf een slag verder (met de klok mee). Met 4 flessen per dag drinkt u de dagelijks aanbevolen hoeveelheid water.

Productvoordelen

  • In de dop zit een slim telsysteem: telkens als u een fles hebt gedronken draait u deze een slag en ziet u een teller oplopen. U ziet in één oogopslag of dat u voldoende drinkt.
  • De Hydranome fles is gemaakt van BPA-vrij Tritan en zowel karaf als dop kunnen in de vaatwasser.
  • Ergonomische drinkrand
  • Food safe materialen (Tritan, ABS en TPE)
  • Vaatwasser bestedig

Inhoud

1 exemplaar (610 milliliter)

Meer informatie

Dir product is  verkrijgbaar in de kleuren: aqua, blauw, rood en grijs.

Hydranome App

U vergeet water te drinken? Gebruik dan de gratis App!
De App herinnert u elke 20 minuten om een paar slokken water te nemen. Dit ritme voorkomt dat u dorst krijgt. Bij dorst is de verleiding groot om een koude frisdrank vol met suikers en calorieën te nemen.
Gedurende de dag regelmatig water drinken is de beste manier op uw vochtbaland op een gezond peil te houden.

Onderhoudsinstructies
Spoel uw Hydranome fles goed om voor het eerste gebruik. Zowel de fles als de dop zijn vaatwasserbestendig (bovenste rek). Uw fles is voedselveilig en BPA-vrij; de fles is gemaakt van Tritan. Om glans te behouden poetst u regelmatig met een zachte, katoenen doek.

De fles is niet geschikt voor magnetron of vriezer en kunt u het beste zonder dop opbergen.

Merk

Hydranome

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen