Hylo-Care Oogdruppels 10ml

Hylo-Care Oogdruppels 10ml. Geschikt voor contactlenzen.

 16,98
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Hylo-Care Oogdruppels 10ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Oogdruppels met 0,1 % hyaluronzuur en Provitamine B5. Bevochtiging en verzorging. Hylo-care is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met 1 mg/ml natriumhyaluronaat, 2% dexpanthenol, een citraatbuffer en water.

Contra-indicaties

Hylo-Care mag niet worden gebruikt bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Bevat geen

Conserveringsmiddel, fosfaten.

Inhoud

10 milliliter

Meer informatie

Wat moet u nog meer weten?
Als u ook andere oogdruppels gebruikt, dient u tussen de toedieningen ten minste 30 minuten te wachten en Hylo-Care dient altijd als laatste te worden toegediend. Oogzalven dienen echter altijd na het gebruik van Hylo-Care te worden aangebracht. Omdat het conserveermiddelvrij is, wordt Hylo-Care ook bij langdurig gebruik goed verdragen. In zeer uitzonderlijke gevallen werden overgevoeligheidsreacties zoals branderigheid of tranenvloed gemeld die direct ophielden wanneer het gebruik van Hylo-Care werd gestopt. Hylo-Care kan tijdens het dragen van harde of zachte contactlenzen worden gebruikt.

Hoe vaak en hoelang kan men Hylo-Care gebruiken?
Hylo-Care dient overeenkomstig uw aandoeningen en de aanwijzingen van uw dokter of apotheker te worden gebruikt. Gewoonlijk druppelt u driemaal daags één druppel Hylo-Care in elk oog. Indien nodig kan het ook vaker worden gebruikt. Indien u Hylo-Care vaker gebruikt (bijv. meer dan 10 maal per dag), raadpleeg dan uw oogarts. Hylo-Care is voor langdurig gebruik geschikt. Net als met alle klachten dient u uw oogarts te raadplegen als uw klachten aanhouden.

Merk

Ursapharm

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen