Ice Power Instant Cold Pack

Ice Powe Instant ColdPack met beschermhoes.

 3,05
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Ice Power Instant Cold Pack

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Ice Power Instant Cold Pack wordt koud wanneer de Pack "gebroken" wordt. Hierdoor heeft u altijd een Cold Pack bij de hand, ook wanneer er geen koelkast of vriesvak nabij is. Ice Power Instant Cold Pack is een cooling pack voor éénmalig gebruik. Door het zakje te breken ontstaat er een chemische reactie. Daarna wordt de pack 30 minuten koud.

De Ice Power Instant Cold Pack kan bij een blessure en/of zwelling rechtstreeks op de huid worden gelegd. Echter ons advies is om tussen de pack en de huid een handdoek of het bijgeleverde hoesje te leggen.

Productvoordelen

  • Ice Power Instant ColdPack met beschermhoesje is een cooling pack voor éénmalig gebruik. Door het zakje te breken ontstaat er een chemische reactie. Daarna wordt de pack 30 minuten koud.
  • Kan bij blessures en zwelling op de huid worden gelegd. Het is mogelijk om de Instant ColdPack rechtstreeks op de huid te leggen. Ons advies is om tussen de pack en de huid een handdoek te leggen.
  • Zeer handig in de sporttas, vakantie, etc.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Icepower

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen