Ice Power Arthro Creme

Ice Power Artho Creme beschermt het kraakbeen en houdt de gewrichten soepel.

 15,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Ice Power Arthro Creme

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Ice Power bevat glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat en MSM. De eerste twee bestanddelen beschermen het gewrichtskraakbeen tegen verdere slijtage en stimuleren het lichaam voor het opbouwen van gezond kraakbeen, gewrichtskapsels en pezen. Ook MSM is een lichaamseigen zwavelverbinding die voorkomt in onze spieren, huid en beenderen. Te lage concentraties MSM zouden een rol spelen bij gewrichtsaandoeningen.

Te gebruiken bij

  • Spierpijn
  • Gewrichtspijn

Productvoordelen

  • Bevat alleen natuurlijke stoffen
  • Snel effect

Gebruiksadvies

Insmeren van de pijnlijke en/of gezwollen plekken naar eigen behoefte.

Samenstelling

Glycosaminisulfaat, Chondroïtinesulfaat en MSM

Inhoud

60 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Ice Power is een verfrissende gel en bevat alleen natuurlijk stoffen o.a. menthol en eucalyptus (geen kamfer of ibuprofen). Daar waar Ice Power wordt aangebracht wordt het koud van buiten naar binnen en daarna als reactie van binnen naar buiten warm. Men ervaart na enkele minuten een aangename warmte, terwijl van buiten de plaats van aanbrenging koud aanvoelt. Ice Power zorgt plaatselijk voor een verlaging van de temperatuur met circa 5 tot 6 graden Celsius binnen enkele minuten. De verlaagde temperatuur blijft minimaal 3 uur gehandhaafd en dringt zeer diep door in spieren en gewrichten. De kou verdooft de pijn, de warmte zorgt voor betere doorbloeding en herstel. Ice Power verzacht en versoepelt spieren en gewrichten en stimuleert een snel herstel.

Merk

Icepower

Hoe te bewaren

Ice Power gel hoeft niet in de koelkast bewaard te worden en is direct toepasbaar.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen