Icepower Sport Spray

Icepower Sport Spray ter behandeling of verzorging van spieren, gewrichten en pezen voor, tijdens en na het sporten.

 11,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Icepower Sport Spray

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Icepower Sport Spray ter behandeling of verzorging van spieren, gewrichten en pezen voor, tijdens en na het sporten. Daar waar Ice Power wordt aangebracht wordt het koud van buiten naar binnen en daarna als reactie van binnen naar buiten warm. Men ervaart na enkele minuten een aangename warmte, terwijl van buiten de plaats van aanbrenging koud aanvoelt. Ice Power zorgt plaatselijk binnen enkele minuten voor een verlaging van de temperatuur met circa 5 tot 6 graden Celsius. De verlaagde temperatuur blijft minimaal 3 uur gehandhaafd en dringt zeer diep door in spieren en gewrichten. De kou verdooft de pijn, de warmte zorgt voor betere doorbloeding en herstel. Ice Power versoepelt spieren en gewrichten en ondersteunt het natuurlijk herstel.

Te gebruiken bij

  • Pijnlijke spieren en gewrichten

Productvoordelen

  • Zonder drijfgas

Bevat geen

Drijfgas

Inhoud

125 milliliter

Verpakkingsvorm

Spray

Merk

Icepower

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen