Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 40 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 40 euro.

 

Productinformatie

Idyl Contactlensvloeistof zachte lenzen alles in één = medisch hulpmiddel

Toepassing
Reinigen, desinfecteren, bewaren en inzetten van contactlenzen

Ingredienten
PHMB 0,0001%, EDTA 0,01%, Pluronic

Gebruik
Was uw handen zodat geen vuil in uw ogen kan komen. Droog de handen af. Plaats uw lens in uw handpalm en giet er enkele druppels Idyl alles-in-een-vloeistof over. Wrijf met de top van uw wijsvinger over beide zijden van de lens gedurende 15 - 25 seconden. Spoel uw lenzen af met Idyl alles-in-een-vloeistof. Vul uw lenshouder met Idyl alles-in-een-vloeistof en plaats uw lenzen in de lenshouder. Laat minimaal 4 uur of bij voorkeur de gehele nacht weken. Desinfecteer opnieuw als de lenzen langer dan 6 dagen ongebruikt in de vloeistof bewaard zijn. Was en droog uw handen. Spoel de lenzen af met enkele schone druppels Idyl alles-in-een-vloeistof voor het inzetten. Giet na gebruik de vloeistof uit de lenshouder. Spoel deze om met Idyl alles-in-een-vloeistof. Laat de lenshouder aan de lucht drogen. Vernieuw uw lenshouder regelmatig.

Niet gebruiken bij
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van Idyl alles-in-een-vloeistof. In geval van oogirritatie gebruik staken.

Waarschuwing
Controleer of de garantiesluiting ongeschonden is. Gebruik of meng de Idyl alles-in-een-vloeistof niet met andere contactlensvloeistoffen, tenzij dit is aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Eenmaal gebruikte contactlensvloeistof in de lenshouder niet hergebruiken. Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum.
Wijzig alleen van contact lens care systeem na goedkeuring van uw arts/contactlensspecialist. Gebruik nooit kraanwater als alternatief voor deze contactlensvloeistof. De fles na gebruik goed afsluiten.

Distributeur
Idyl BV
Bosberg 41
7271 LE  Borculo

 

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overIdyl Contactlensvloeistof alles in een zachte lenzen
Jouw waardering
 1. Logona Age protect oogcreme verstevigend
  Logona Age protect oogcreme verstevigend 15 ml Age protect oogcreme verstevigend 15ml
  23,39
  15 ml
 2. Optrex Multi action eye wash oogdouche
  Optrex Multi action eye wash oogdouche 100 ml Optrex Eye Wash verzacht en verfrist geirriteerde, vermoeide en onprettig aanvoelende ogen.
  9,29
  100 ml
 3. Opticlude Oogpleister midi boys
  Opticlude Oogpleister midi boys 100 stuks Oogpleisters voor occlusietherapie
  98,73
  100 stuks
 4. A Vogel Oogdruppels
  A Vogel Oogdruppels 10 ml A Vogel Oogdruppels
  11,99 8,99
  10 ml
 5. Eyot Rood
  Eyot Rood 1 stuks De Eyot® is een kunststof hulpstuk dat niet alleen op plastic oogdruppel flesjes past maar sinds kort ook geschikt is voor plastic oog gel tubes.
  6,49
  1 stuks
 6. Zeiss Brillenpoetsdoekjes Lens wipes
  Zeiss Brillenpoetsdoekjes Lens wipes 30 stuks De alcoholvrije ZEISS lens wipes zijn de professionele oplossing voor milde maar grondige reiniging van hoogwaardige brillenglazen of optische oppervlakten.
  1,99
  30 stuks
 7. Green People Firming eye serum vochtwallen
  Green People Firming eye serum vochtwallen 10 ml Kalmerende en verfrissende biologische oog gel voor de dacht. Werkt direct tegen vochtwallen.
  15,95
  10 ml
 8. Unicare Natural eyedrops
  Unicare Natural eyedrops 10 ml Unicare Natural Eye Drops HA is een heldere, steriele viskeuze, bevochtigende en voedzame oplossing gebaseerd op hyaluronzuur.
  11,62
  10 ml
 9. Garnier Bio lavendel anti-age oogverzorging
  Garnier Bio lavendel anti-age oogverzorging 15 ml Garnier Bio lavendel anti-age oogverzorging
  14,99
  15 ml