Deltas Ik Ben Zwanger!

Laat dit boek boordevol adviezen van experts en tips van andere moeders u door uw zwangerschap begeleiden en u geruststellen.

 28,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Deltas Ik Ben Zwanger!

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Zwanger zijn is enorm spannend! Maar omdat u zoveel veranderingen ondergaat, kan het ook best overweldigend zijn. Laat dit boek boordevol adviezen van experts en tips van andere moeders u door uw zwangerschap begeleiden en u geruststellen. Het bevat alle informatie die u nodig hebt over hoe uw baby zich week na week ontwikkelt, de veranderingen in uw lichaam, wat u mag doen (en wat juist niet!), wat u kunt verwachten als de dag van de geboorte is aangebroken, en nog veel meer. Het informeert u over alles zoals het is. Eerlijk en zonder omwegen. Bovendien bevat dit boek handige to-do-lijstjes en checklists zodat u zeker niets vergeet, maar ook handige schema's om de ontwikkeling van uw baby de eerste weken goed te kunnen volgen. Kortom, een must-have voor iedere toekomstige mama!

Te gebruiken bij

  • Tips en informatie tijdens de zwangerschap

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Deltas

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen