IMEDEEN Time Perfection

IMEDEEN Time Perfection huidverzorgingstabletten heeft een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen.

IMEDEEN Time Perfection

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

IMEDEEN Time Perfection huidverzorgingstabletten heeft een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen. IMEDEEN Time Perfection huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, waar traditionele antiverouderingscrèmes niet kunnen komen. Een gepatenteerd huidbeschermingssysteem met lycopeen (uit niet-genetisch gemodificeerde tomaten), druivenpitextract, vitamine C en zink.

Dosering

Neem eenmaal daags twee tabletten.

Samenstelling

Hoofdbestanddelen

  • Marine Complex is een uniek proteïne-polysaccharidecomplex met bestanddelen die lijken op die welke zich van nature in de huid bevinden.
  • LycoPhence GS Forte is een in de Verenigde Staten gepatenteerde formule met tomatenextract (met lycopeen), druivenpitextract, vitamine C en zink.
  • Vitamine C helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en ondersteunt de normale collageenvorming voor het normale functioneren van de huid.
  • Zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, alsmede aan normale DNA-synthese en het behoud van normale huid, en speelt een rol in de celdeling.

Alle bestanddelen zijn op veiligheid en werkzaamheid getest.

Inhoud

60 / 120 tabletten

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Meer informatie

Het beschermende LycoPhence GS Forte anti-oxidantencomplex begint onmiddellijk te werken. Het resultaat is binnen 12 weken zichtbaar.

Merk

IMEDEEN

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen