Dampo Inhalatiepleisters

Om 's nachts vrijer te ademen en zo lekker te slapen.

 5,65
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Dampo Inhalatiepleisters

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De etherische oliën met de bekende Dampo-eucalyptus geur komen gedurende ongeveer acht uur vrij en helpen om vrijer adem te halen gedurende de nacht. Hierdoor wordt de nachtrust bevorderd en kan je kind lekker slapen. Dampo Inhalatiepleisters zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en kunnen ook overdag worden gebruikt. De pleisters zijn eenvoudig op de kleding te plakken (op borsthoogte) en beschadigd de kleding niet.

Dosering

Niet meer dan één inhalatiepleister tegelijk gebruiken. Eén inhalatiepleister per nacht is voldoende om vrijer te kunnen ademen.

Samenstelling

Eucalyptus 187,5 mg, kamfer 28 mg, Bitrex®.

Inhoud

6 stuks

Merk

Dampo

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen