Interprox Regular

Interprox Regular, voor het reinigen van de ruimten tussen tanden en kiezen.
Interprox Regular

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Het zorgvuldig poetsen van tanden en kiezen is belangrijk bij het voorkomen van gaatjes (cariës) en tandvleesontstekingen. De ruimten tussen de tanden en kiezen zijn echter moeilijk bereikbaar met een hand- of een elektrische tandenborstel. Om die reden kan tandplaque na een poetsbeurt in deze ruimten achterblijven. Omdat bacteriën zich aan tandplaque hechten kan het niet reinigen van de ruimten tussen tanden en kiezen in bepaalde situaties tot problemen leiden. Gebruik hiervoor Interprox Regular.

Te gebruiken bij

  • Het reinigen van de ruimten tussen tanden en kiezen

Productvoordelen

  • Makkelijk in gebruik

Inhoud

6 stuks

Verpakkingsvorm

Blisterverpakking

Meer informatie

De Interprox Regular heeft een assortiment van 6 verschillende maten borsteltjes en is geschikt voor het reinigen van alle interdentale ruimten tot en met 6 mm.

Merk

Interprox

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen